Cautare

3926 de rezultate pentru "accidente mortale 2010 bihor 24 07 2010" (2.97 secunde)
93 de accidente rutiere grave, soldate cu 51 de persoane decedate, 84 de persoane vatamate corporal grav si 24 ranite usor, s-au produs, conform statisticilor, de la inceputul anului pe fondul oboselii la volan.
93 de accidente rutiere grave, soldate cu 51 de persoane decedate, 84 de persoane vatamate corporal grav si 24 ranite usor, s-au produs, conform statisticilor, de la inceputul anului pe fondul oboselii la volan.
Masura a fost luata de Comisia de Supraveghere in Asigurari ca urmare a numarului mare de accidente in care au fost implicate scuterele. ... Au fost constatate numeroase accidente de circulatie, nu neaparat cu victime, cat mai ales cu daune materiale, accidente provocate de neindemanarea detinatorilor de motoscutere.
In ultimele zile, pe soselele din tara si-au pierdut viata 3 persoane, victime ale unor accidente rutiere produse pe fondul oboselii la volan. ... De la inceputul anului, in tara noastra s-au produs 93 de accidente rutiere grave pe fondul oboselii la volan, soldate cu decesul a 51 de persoane.
Delegatia Permanenta a PNL Bihor a decis, ieri, intr-o sedinta extraordinara, sa renunte la alianta cu filiala locala a PD, confirmand in unanimitate o decizie anterioara a Biroului Permanent Judetean al organizatiei.
Noua generatie de politicieni din Bihor a iesit la antrenament direct pe terenul seniorilor. Membrii Consiliului Judetean al Tinerilor Bihor (CJT) joaca cu tupeu modelul seniorilor. ... Ieri, la prima sedinta a Consiliului Judetean al Tinerilor Bihor, cei 35 de tineri politicieni si-au jucat impecabil rolurile de alesi ai judetului.
Dupa ce conducerea centrala a partidului a trecut la retragerea sprijinului politic pentru mai multi dintre membrii marcanti ai partidului lor, a venit si randul filialei Bihor de a face acest lucru cu doi dintre sefii de institutii.
Conducerea Consiliului Judetean Bihor a intrat in vizorul presedintelui PSD Bihor, Mihai Bar, care a inceput sa arunce sageti spre cei trei sefi de la CJ.
Pentru mitingul pro-Basescu organizat pe 9 mai de "Traian Boc" de la Cluj, la sediul PD Bihor, s-au inscris, pana ieri, 40 de simpatizanti.
Astfel, de filiala Bihor si Cluj se va ocupa Cristian Diaconescu, de Brasov si Alba - Titus Corlatean, de Mures - Miron Mitrea, de Arad - Ecaterina Andronescu, de Neamt - Gheorghe Nichita si de Giurgiu - Liviu Dragnea.
Judetul Bihor are arondate 13 colegii electorale, dintre care noua colegii sunt pentru Camera Deputatilor si patru pentru Senatul Romaniei. In Bihor s-au facut deja primele intruniri pentru organizarea alegerilor, Biroul Electoral de Judetean de Circumscriptie nr.
PNL si UDMR Bihor au decis ieri, de comun acord, sa fortifice coalitia locala din cadrul Consiliului Judetean Bihor si al Consiliului Local Oradea, pastrand astfel majoritatea in cele doua consilii.
Camera de Comert si Industrie Bihor in calitate de beneficiar, avand ca parteneri Agentia de Dezvoltare a judetului Hajdú Bihar si Camera de Comert si Industrie Hajdú Bihar (Ungaria), a realizat si a lansat proiectul "Unitate si diversitate in turismul Euroregiunii Bihor-Hajdú Bihar".
Dupa 18 ani de la crearea mediului de afaceri in tara noastra si in judetul nostru, organizatiile patronale care fiinteaza in Bihor si-au dat mana pentru o unificare a interesului intreprinzatorilor in raport cu mediul politic si administrativ.
Camera de Comert si Industrie Bihor si firma Gieffe Corporate, membra a Grupului ETEA Sicurezza, lider de piata european in domeniu, invita pe 21 februarie, incepand cu ora 10:30, oamenii de afaceri la seminarul cu tema:
' In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 nu am inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului.
Femeia si-a injectat o doza de produse mortale dupa o tura infernala! ... Femeia si-a injectat o doza de produse mortale dupa o tura infernala! ... Romanca a decedat duminica, dupa ce si-a administrat intravenos o doza de produse mortale, in spitalul in care lucra, in Chateauroux (Franta).
Care e cea mai periculoasa luna si regiune a tarii Soselele din Romania devin tot mai nesigure, de la an la an, avand in vedere ca accidentele rutiere soldate cu victime se inmultesc.In cursul anului trecut au avut loc 28.944 de accidente rutiere cu victime, arata datele prezentate de Institutul National de Statistica.38.700 persoane au fost accidentate, din care 4,9% (1.893) au murit, iar celelalte au fost ranite.Fata de anul 2014, numarul accidentelor rutiere soldate cu victime a crescut cu 14,2%, cel al persoanelor ranite cu 13,8%, iar cel al persoanelor accidentate mortal a fost mai mare cu 4,1%.
In Bihor, barometrul PD indica cu totul alte nuante politice. ... Paleta Bihorului Potrivit sondajului intern al PD, la nivelul judetului Bihor, diferenta dintre democrati si liberali este de circa 5 procente. Cu 25% din preferintele electoratului bihorean, PD Bihor se situeaza cu trei puncte sub cotatia nationala.
Stampilele si buletinele de vot ale bihorenilor vor fi ridicate direct de la Bucuresti sub semnatura prefectului si a presedintelui Tribunalului Bihor. ... Prefectura Bihor s-a incadrat in programul calendaristic care reglementeaza organizarea si desfasurarea referendumului national din data de 19 mai.
google-analytics.com